Dorpsbelangen West Betuwe gebied

Wij zijn op zoek naar jou!

Dorpsbelangen West Betuwe zet zich in voor alle 26 kernen en wil graag in ieder dorp, stad en wijk vertegenwoordigd zijn. Wij zijn een groot voorstander van betrokkenheid van eigen inwoners bij het gemeentelijk beleid. Wij willen met onze inwoners 'samen denken en doen'.

Wij zijn een lokale partij van mensen die ervan overtuigd zijn dat een gemeente een afspiegeling moet zijn van de wensen en behoeften van haar eigen inwoners. Dorpsbelangen is van mening dat wij samen (jong en oud, valide of minder valide en van welk gezindte dan ook) kunnen bedenken hoe onze lokale samenleving er uit moet zien en er voor kunnen zorgen dat dit realiteit wordt.

Wij staan voor een dorpsgerichte aanpak met een open dialoog met de inwoners over problemen en ontwikkelingen binnen onze gemeente.

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen meedenken én doen met onze partij.

Steun onze lokale partij en denk mee over de toekomst van onze gemeente. Meld je hier aan als lid. Wil je eerst meer weten over Dorpsbelangen en onze activiteiten? Vul dan hier het informatieformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Campagneteam 2018 Dorpsbelangen West Betuwe