Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe

Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe
Dorpsbelangen is een onafhankelijke, lokale partij die niet gebonden is aan een landelijk programma. Met diepe wortels in de lokale samenleving en met oog voor het unieke karakter van alle 26 kernen. Dorpsbelangen komt op voor de belangen van uw dorp of stad.

Dorpsbelangen is vertegenwoordigd in het gemeentebestuur met vijf raadsleden, drie burgerraadsleden en twee wethouders. Zo zijn er mensen vanuit de agrarische sector, de accountancy, de bouwsector, culturele sector, gebiedsmarketing en uit de zorgsector. Allemaal van enorm belang tijdens te behandelen onderwerpen in de gemeenteraad.


Op basis van onze ervaring en overtuiging weten wij dat je een gemeente nooit alleen kunt vormgeven, al helemaal niet na een herindeling. We zullen het echt SAMEN moeten doen. Politiek onder elkaar, inwoners en bedrijven onder elkaar en politiek, gemeente, inwoners en bedrijven met elkaar.

Laatste nieuws:

Opening vloedschuren route in Heesselt

Door de verscherpte Covid-19 maatregelen, is de bijeenkomst in Vloedschuur Marie op Heerlijkheid Marienwaerdt uitgesteld. Maar de route is toch geopend door middel van het onthullen van een van de 9 bordjes die op deze route zijn geplaatst door wethouder Rutger van Stappershoef.

06-10-2020Lees meer....

  Volg ons op Facebook